Vardars styre

 • Roar Flåthen - styreleder i Vardar
  Roar Flåthen
  Styreleder
  (f. 1950)
  Flåthen er utdannet industrimekaniker, og var i 20 år ansatt i Kongsberg Våpenfabrikk. Han har lang fartstid fra ulike tillitsverv i fagbevegelsen, og var nestleder i LO i fem år, deretter leder i LO i syv år frem til 2013. Flåthen har omfattende styreerfaring fra en rekke selskaper innenfor både offentlig og privat sektor, spesielt innen industri, bank og forsikring, media og forskning. Flåthen kom inn i styret og ble styreleder i Vardar i juni 2016. 

   
 • Jon A. Steen styremedlem Vardar
  Jon A. Steen
  Styremedlem
  (f. 1959)
  er utdannet Handelsøkonom og er partner og medeier i CR Group AS.  Han har vært divisjonsdirektør i Vital Forsikring, Country Manager for Mercer Human Resource Consulting, administrerende direktør i Manpower Business Solutions og Mirror Accounting. Steen innehar også flere styreverv innenfor kultur og næringsliv. Styremedlem i Vardar fra juni 2016.
 • Ingvild Myhre
  Styremedlem
  (f. 1957)
  Myhre er utdannet sivilingeniør og er partner i A20 Partners. Hun har bakgrunn bla som administrerende direktør i Alcatel Telecom, Telenor Mobil og Network Norway. Myhre har omfattende styreerfaring fra både offentlig og privat sektor. Styremedlem i Vardar siden 2015.
 • Kristian Thowsen styremedlem i Vardar
  Kristian Thowsen
  Styremedlem
  (f. 1974)
  Thowsen er utdannet Siviløkonom og er Utviklingssjef i Buskerud Fylkeskommune. Han har bakgrunn bla som direktør for bedriftsmarkedet i sparebanken øst, finansdirektør i Drammen kommune med mer. Thowsen har styreerfaring fra en rekke selskaper innenfor både offentlig og privat sektor. Han har også erfaring med analyse, eierstrategier og eierstyring av selskaper innenfor kraftsektoren. Styremedlem i Vardar fra juni 2016.

   

 • Kristin Ourom styremedlem Vardar
  Kristin Ourom
  Styremedlem
  (f. 1971)
  Kristin Ourom er advokat med bred forretningsjuridisk kompetanse og erfaring innen energibransjen, corporate og bank/finans, og har særlig arbeidet med omstrukturering, strategiprosesser, transaksjoner og kontrakter. Hun er parter i Kvale advokatfirma DA, og innehar ulike styreverv. Styremedlem i Vardar fra juni 2016.